Blog

flashscore iphoneIedereen kent wel zo’n weekend waarbij je lekker onderuit op de bank ligt en met jouw smartphone of tablet in de hand check je Max Verstappen in de Formule 1, speelt jouw favoriete voetbalploeg een wedstrijd of moedig je Michael van Gerwen aan op een toernooi. Je leeft in het sportmoment en bent volledig op de hoogte. Maar er zijn ook dagen waarop er simpelweg teveel interessante sport is om te volgen, of je bent te druk om alles op televisie te volgen. Voor precies die momenten is de FlashScore.nl-app er.

Lees verder

iphone7 nieuwWie altijd al iPhones heeft gehad, weet dat de kosten voor het toestel behoorlijk hoog kunnen zijn. Apple zet de telefoon niet voor niets als ‘premium’ in de markt. Een los toestel kost dan ook al snel meer dan 769 euro (voor een iPhone 7). Voor bepaalde wensen die je hebt, komt daar nog een bedrag bij. Een hoog bedrag dus, maar bespaar je als je een iPhone bij een abonnement afsluit?

Lees verder

afvallen iphone appsVan plan om te gaan afvallen? Laat je iPhone en iPad je helpen om die kilo's eindelijk eens kwijt te raken, met deze 5 gratis apps.

Lees verder

iphone waterbestendigApple had met de introductie van de iPhone 7 en 7 Plus weer een primeur te pakken. Nee, niet die missende koptelefoonaansluiting. Ook al is dat een first wat smartphones betreft. Nee, wij hebben het dan natuurlijk over het feit dat de iPhone 7-modellen waterbestendig zijn. Maar hoe waterbestendig is waterbestendig nu eigenlijk?

Lees verder

android logoBijna negen van de tien smartphones die dit jaar wereldwijd verkochten zijn, hebben het besturingssysteem Android. Volgens onderzoek van Strategy Analytics draait Android in het derde kwartaal van 2016 op 87,5% van de verkochte smartphones.

Lees verder

apple music proefabonnementWil je na je gratis proefabonnement op Apple Music de muziekdienst niet langer willen gebruiken? Dan is het noodzakelijk om de proefperiode op tijd te beëindigen, minimaal 1 dag voor de einddatum van het proefabonnement. Het proefabonnement op Apple Music wordt namelijk automatisch verlengd met een betaald abonnement.

Lees verder