Over AppLimited

"Wij helpen jou het maximale uit je iPhone en iPad te halen". Niets meer, en niets minder.

Dagelijks publiceren wij tips en onontdekte features voor iOS en iOS-apps om jou te helpen het maximale uit je iPhone en iPad te halen.

applimited 01 2017

Wat is AppLimited?

Begonnen in 2009 als algemene Apple-nieuwswebsite iLogs.nl, heeft AppLimited de afgelopen jaren een ware transitie doorgemaakt. Waar de website ooit bestond uit de vijf onderdelen 'Mac, iPod, iPhone, iPad en Apple', hebben deze focuspunten in de loop van de tijd plaatsgemaakt voor een website die voornamelijk draait om iOS(-apps) en de daarbijbehorende tips en features. Met een nieuwe naam, nieuw design en vernieuwde content, is AppLimited tot vandaag de dag uitgegroeid tot een website die maandelijks tienduizenden unieke bezoekers mag verwelkomen. Ons doel en motto luidt daarbij:

"Wij helpen jou het maximale uit je iPhone en iPad te halen"

Wat lees je op AppLimited?

Door ons motto na te streven, publiceren wij dagelijks content waarin met korte, krachtige artikelen een tip of feature binnen iOS of een bepaalde app wordt uitgelicht. Elke dag ben je dus snel op de hoogte van een nieuwe feature binnen iOS of app die je direct kan toepassen op jouw iPhone, iPad of Apple Watch.

Wie maakt AppLimited?

AppLimited wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste studenten met elk een passie voor de iPhone en/of iPad. Herken jij jezelf ook in dit plaatje en houd je ervan om af en toe (of regelmatig) een artikel te schrijven voor AppLimited? Neem contact met ons op voor meer informatie.