Een vernieuwd iLogs.nl

table_margin Een vernieuwd iLogs.nl

Het is zover: iLogs.nl heeft de metamorfose gekregen en zie het resultaat: een vernieuwd iLogs.nl. Hieronder kan je lezen wat er op de, momenteel in een bèta-fase, vernieuwde website te vinden is.

Bij een vernieuwde website hoort een vernieuwde homepage. Omdat iLogs.nl afscheid heeft genomen van de dagelijkse nieuwsberichtgeving is onze homepage in de vorm van een blog verdwenen en heeft deze plaatsgemaakt voor een nieuwe indeling. Op de homepage zijn uitgelichte apps te vinden, de hitlijsten en kan je het laatste nieuws bekijken en de laatste reviews.

sh_01

Categorieën

iLogs.nl vormt een database van apps voor iPhone, iPad en iPod touch. De apps zijn onderverdeeld in 12 verschillende categorieën. Zo kun je altijd apps vinden die jij nodig hebt.

sh_03

Apps

Elke app heeft op iLogs.nl een eigen pagina. Hier vind je de beschrijving of een review, geschreven door onze redactie, en vind je screenshots en informatie over de prijs. Een groot voordeel van iLogs.nl ten opzichte van de App Store is dat je altijd Nederlandse beschrijvingen leest én de reviews zijn geschreven met een onafhankelijke mening. Zodra je overtuigd bent om de app te downloaden voor je iOS-device dan kan je de app direct vanuit iLogs.nl downloaden in iTunes. Je komt daarbij direct op de pagina van de app terecht in de App Store.

sh_05

Jouw mening

Voor iLogs.nl telt uiteraard ook jouw mening mee. Vandaar dat je over elke app die op iLogs.nl te vinden is, een persoonlijke recensie kan schrijven. In een recensie geef je een beoordeling aan een app en vertel je waarom je deze beoordeling gegeven hebt. Om recensies te schrijven heb je geen account nodig. Ieders mening is welkom!

sh_06


Vragen?

Heb je nog vragen over het nieuwe iLogs.nl dan kunnen ze altijd bij ons terecht. Wij zullen je vraag doorgaans binnen 48 uur beantwoorden. Vragen kun je stellen via ons contactformulier.


table_margin
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord