App Startersgids: Nieuwe iPhone? Deze gratis apps zijn essentieel om te downloaden

app startersgidsBen je de gelukkige eigenaar van een nieuwe iPhone? Wij selecteerden tien apps die essentieel zijn om als eerste te downloaden naar je telefoon en daarbij de basis vormen voor je nieuwe iPhone. Bovendien zijn ze allemaal gratis!

Nog geen Apple ID? Maak er dan eerst één aan.

WhatsApp Messenger

Al je vrienden zijn onbeperkt bereikbaar via het versturen en ontvangen van berichten met WhatsApp Messenger! Ook groepsgesprekken maak je gemakkelijk aan in Whatsapp of verstuur een massabericht in een paar stappen. Whatsapp is gratis te downloaden maar vereist een bedrag van slechts 89 cent per jaar.

GratisMeer over deze app

Facebook

Met de officiële Facebook-app sta je altijd in contact met je vrienden. Bekijk statusupdates (of plaats er zelf één), like een foto, start een gesprek via Facebook Messenger of bekijk simpelweg iemands profiel!

GratisMeer over deze app

NOS

Het laatste nieuws heb je altijd bij de hand met de NOS-app. Deze app laat je overzichtelijk het laatste nieuws uit binnen- en buitenland zien en stuurt je een push-bericht bij breaking news.

GratisMeer over deze app

Buienalarm

Met Buienalarm kan je op de milimeter precies zien hoeveel regen er over je heen komt. Deze app laat namelijk aan de hand van een overzichtelijke grafiek zien hoe zwaar de komende regenbuien worden.

GratisMeer over deze app

YouTube

YouTube staat helaas standaard niet meer op je iPhone. Maar uiteraard kan je YouTube nog wel via een app downloaden naar je iPhone. Met deze officiële app kan je alle video's van 's werelds grootste videonetwerk op je iPhone en iPad bekijken.

GratisMeer over deze app

Shazam

Iedereen kent het: je hoort een nummer op de radio en je wilt enorm graag weten hoe dat nummer heet. Shazam biedt de oplossing: laat de app het nummer horen en Shazam vertelt je welk nummer het is.

GratisMeer over deze app

Dropbox

Met Dropbox heb je op je iPhone toegang tot al je foto's, documenten, video's en andere bestanden. Mits je Dropbox hebt geïnstalleerd op je computer of bestanden hebt toegevoegd via de Dropbox-website.

GratisMeer over deze app

Snapchat

Met Snapchat kan je fotomomenten direct en snel met je vrienden delen. Uniek in Snapchat is dat je zelf mag bepalen voor hoe lang de ontvanger de door jou gestuurde foto's mag zien, met een maximum van 10 seconden.

GratisMeer over deze app

Flitsmeister

Op de hoogte gehouden worden en gewaarschuwd worden voor flitsers en files op de weg? Dat kan met Flitsmeister! Bespaar daarmee een berg boetes en een hoop tijd! En dat ook nog eens helemaal gratis!

GratisMeer over deze app

NS Reisplanner Xtra

Deze app van de Nederlandse Spoorwegen maakt reizen met treinen van NS een stuk makkelijker. Plan je reis, bekijk de vertrektijden per station en sla reizen op met 'Mijn reizen'.

GratisMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord