AppWall

AppWall voor iPhone, iPad en iPod touch

Geïnspireerd door de AppWall die te zien was tijdens het WWDC maakte de jonge ontwikkelaar Midas Kwant, 13 jaar, de applicatie AppWall.

Review


Het eerste dat we zien bij het zien van een applicatie is natuurlijk het icoon en vaak geeft dit ook snel een eerste indruk van een app. AppWall toont een muur op je beeldscherm van alleen app-icoontjes en wanneer je op een app tikt, kan je de app direct downloaden in de App Store. AppWall toont apps die de moeite waard zijn voor een plekje op je iPhone. In totaal kan je kiezen uit vier verschillende wall's die getoond worden in mooie animaties.

Je eigen AppWall maken

In AppWall is het ook mogelijk om voor jezelf een AppWall te maken. Je kunt ieder vakje opvullen met je eigen icoontjes uit je eigen foto-bibliotheek. Het uiteindelijke resultaat kan je via een screenshot opslaan en bijvoorbeeld als achtergrond gebruiken.

Conclusie

AppWall is een leuke app om nieuwe apps te ontdekken die de moeite waard zijn. Een zeker leuke toevoeging is het maken je eigen AppWall. En dit gaat ook nog eens snel en gemakkelijk!

Screenshots

AppWall

€0,79
3sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord