Dumpert

Dumpert voor iPhone, iPad en iPod touch

Eindelijk is die daar dan: de officiële app van Dumpert, de populaire website waarop iedereen de meest opmerkelijke video's en foto's kan dumpen. Na jaren wachten kunnen we nu zonder gebruik van Flash genieten van al het moois dat op Dumpert te vinden is.

Review

Ik was verheugd toen ik het nieuws hoorde dat Dumpert eindelijk een officiële applicatie voor de iPhone, iPad en iPod touch had uitgebracht. Eindelijk kon ik altijd en overal van die waanzinnige, geniale filmpjes genieten.

Het downloaden en opstarten van de applicatie gaat moeiteloos. Je komt direct op de pagina terecht met de allernieuwste filmpjes. Mooie toevoeging aan de app is de zoekfunctie die ik eerlijk gezegd niet had verwacht. Naast een overzicht van de nieuwste filmpjes, heb je ook overzichten met plaatjes en de toppers die op Dumpert te vinden zijn.

Aan het afspelen van filmpjes ontbreekt niets. Alleen jammer is dat je vanuit de app geen +1 kan geven. Ook reageren is er niet bij en zelfs het lezen van reacties van andere gebruikers is niet mogelijk. Ook duurt het soms erg lang om meer filmpjes in het overzicht te laden of de app wil helemaal niet meer verder.

Wat de makers van de app wel goed hebben gedaan is het mogelijk maken van het uploaden van filmpjes en plaatjes, direct vanuit de applicatie. Op die manier kan je alles wat je zojuist hebt opgenomen of hebt geschoten zo snel mogelijk met de rest van Nederland delen.

Conclusie

Dumpert is een mooie en langverwachte toevoeging aan de App Store. Hier en daar kunnen nog wat functionaliteiten worden toegevoegd en moeten er bugs worden opgelost. Maar daar heb ik alle vertrouwen in! Alleen gebruikers ouder dan 16 jaar mogen gebruik maken van deze applicatie

Screenshots

Dumpert

Gratis!
4sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord