Limelight Movie Library

Limelight Movie Library voor iPhone, iPad en iPod touch

Met Limelight Movie Library voor iPhone houd je je eigen overzicht bij van films die je al hebt gezien en welke je nog wilt zien. Dat doe je door middel van je eigen samengestelde Watch-list en To Watch-list, beide gepresenteerd als een boekenkast, zoals in iBooks. Van elke film die je toevoegt, verschijnt de cover op de boekenplank.

Naast het maken van de twee lijsten kan je Limelight Movie Library ook vooral gebruiken om nieuwe films te ontdekken. Zodra je namelijk een film wilt toevoegen aan To Watch, krijg je een overzicht van populaire films, films die nu in de bioscoop draaien en films die hoog worden gewaardeerd. Wanneer je een film aantikt, krijg je meer informatie over de film te zien en kan je de trailer bekijken. Als je enthousiast geworden bent, kan je hem meteen toevoegen aan je To Watch-list.

Leuke toevoeging in Limelight Movie Library is de mogelijkheid tot het volgen van je vrienden. Wanneer zij ook de app gebruiken, kan jij hun lijsten bekijken zodat je elkaar op die manier filmtips kan geven.

Limelight Movie Library

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord