AppEvent

AppEvent voor iPhone, iPad en iPod touch

AppEvent is een actie waarbij apps van Nederlandse en Belgische bodem worden gepromoot. In de App Store, waar inmiddels ruim 350.000 applicaties te vinden zijn, is het immers niet gemakkelijk om op te vallen. Mede daardoor zijn er weinig Belgen of Nederlanders die veel ‘eigen’ applicaties kennen.

Met de officiële app van AppEvent zie je in één oogopslag welke app er vandaag gratis is d.m.v. samenwerking met AppEvent. Daarnaast kun je alle apps die al eens eerder gratis zijn geweest nog eens op je gemak bekijken. Als klap op de vuurpijl ontvang je tijdens AppEvent elke dag om 8 uur een Push Notificatie met de app die die dag gratis is. Zo mis je nooit meer een app!

Hoe dat gebeurt is simpel. Gedurende één maand geven wij elke dag een applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar gratis weg. Jij hoeft dus niks voor die applicatie te betalen, terwijl je dat normaal wel moet! De eerste editie van AppEvent vond plaats in Januari 2010 en door het grote succes is AppEvent al meerdere malen teruggekomen. Vooralsnog lijkt er nog geen einde te komen aan het succes van AppEvent!

Vanuit de app is het ook heel makkelijk om de app die die dag gratis is te delen met je vrienden. Momenteel worden Twitter, Facebook en e-mail ondersteund. Zo kan je dus ook je vrienden blij maken met een gratis app!

Bezoek http://www.appevent.com om meer te weten te komen over AppEvent of volg ons op Twitter via @AppEvent voor het laatste nieuws.

Wacht niet en download deze app direct voor je iPhone, iPod touch of iPad, want een gratis app, wie wilt dat nou niet?

Deze app is toegevoegd in het kader van het AppEvent. Daarom wordt hierboven de beschrijving van de ontwikkelaar getoond.

Screenshots

AppEvent

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord