Appie

Appie voor iPhone, iPad en iPod touch

Appie is de officiële app van de grootste supermarktketen van Nederland. En dan hebben we het natuurlijk over Albert Heijn! Appie maakt het doen van boodschappen nog makkelijker!

Met Appie maak je gemakkelijk en snel een eigen persoonlijke boodschappenlijstje. Deze neem je vervolgens mee naar de winkel en het is mogelijk om je lijstje van te voren te sorteren op looproute. Ook het toevoegen van alle ingrediënten van een recept die in Appie te vinden zijn is mogelijk.

In Appie kan je je gemaakte boodschappenlijstje synchroniseren. Via een account van AH.nl kan je je lijstje ook bekijken op ah.nl/appie en deze hier uitbreiden. Wil je het lijstje aan je partner doorsturen zodat hij of zij na werk even snel lang de AH kan, dan kan je inloggen onder hetzelfde account.

Een lijst met bonusaanbiedingen kan uiteraard niet ontbreken. En door je nieuwe bonuskaart te activeren en kan je vervolgens persoonlijke aanbiedingen en andere extra's ontvangen.

Met de productenvinden kan je de producten uit het AH-assortiment opzoeken. Je kunt zowel zoeken op de naam van het product als via de categorie waarin het artikel hoort. Zodra je een product gevonden hebt kan je het natuurlijk direct toevoegen aan je boodschappenlijstje en je ziet de actuele prijs van het product in de winkel. De app bewaart de zoekgeschiedenis zodat je een zoekopdracht snel opnieuw kan uitvoeren wanneer je deze al eens eerder gedaan hebt.

Screenshots

Appie

Gratis
5sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord