Diptic Video

Diptic Video voor iPhone, iPad en iPod touch

Wil je een collage maken met meerdere video's in plaats van met foto's? Met de iPhone- en iPad-app Diptic Video zet je ze snel en gemakkelijk in elkaar. Met deze app kun je in verschillende layouts meerdere video's toevoegen aan een collage (of foto's als je niet genoeg filmjes hebt).

Je begint uiteraard met het kiezen van één van de 35 verschillende layouts voor jouw videocollage. Je kunt tot maximaal vier video's toevoegen aan één collage. Met de Loop-functie kan je video's herhalen wanneer ze gestopt zijn, maar je kan er ook voor kiezen voor andere playback-modes. Zo kan je een video eerst versneld van het einde naar het begin laten afspelen waarna de video vervolgens in normale snelheid weer van het begin naar het einde loopt (Reverse + Forward). En zo heb je nog veel meer combinaties waarmee je bijzondere effecten kan creëeren.

Aan elke collage kan je een soundtrack toevoegen en je kan binnnen de app gemakkelijk video's inkorten zodat ze geschikt zijn voor op je collage. En zo zijn er nog veel meer handige functies in de app te vinden om je collage geheel naar wens te kunnen maken.

Screenshots

Diptic Video

€ 1.79
4sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord