PopAGraph

PopAGraph voor iPhone, iPad en iPod touch

Tegenwoordig is het toevoegen van een enkele filter op een foto niet meer genoeg om het bij je vrienden op te laten vallen. Iedereen weet inmiddels wel hoe eenvoudig het vandaag de dag is om een mooi kleurenfilter o.i.d. op je foto toe te passen. Met de app PopAGraph voor iPhone kan je je foto's pas écht bijzonder maken, en toch heel eenvoudig!

Met PopAGraph kan je een object op je foto's gemakkelijk accentueren waardoor deze meer op de voorgrond komt te staan. Het werkt allemaal heel simpel. Je laadt één van je eigen foto's in de app, tekent een lijntje om het object dat moet opvalllen en de app herkent vervolgens automatisch het gewenste object. Vervolgens kan je je creativiteit er op los laten en kan je gebruik maken van allerlei effecten en filters met als resultaat een foto waarop jouw object bijzonder mooi erop staat. Bekijk hieronder bij de screenshots enkele voorbeelden.

De app is gratis te downloaden. Je moet echter voor bepaalde effecten een extra bedrag neerleggen via een in-app aankoop.

Screenshots

PopAGraph

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord