FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15 Ultimate Team voor iPhone, iPad en iPod touch

FIFA 15 Ultimate Team met meer dan 10.000 spelers uit meer dan 500 gelicentieerde teams. En meer dan 30 echte leagues en stadions! Stel je droomteam van voetballers samen en test ze uit. Van de Engelse Premier League en La Liga tot de Duits Bundesliga en nog veel meer. Neem de opwinding van voetbal overal met je mee met de meest authentieke voetbalgame in de App Store. 

Verdien, verhandel en verzamel supersterren als Lionel Messi en Eden Hazard om je eigen fantasieteam samen te stellen. Kies je speelstijl, opstelling, kits en meer.

Test je managementvaardigheden met de nieuwe Snelle simulaties. Stel je team samen, begin met de wedstrijd en volg 'm op de voet. Zet slimme wissels en tactische aanpassingen in en meet de inspanningen van je team tijdens de wedstrijd Het resultaat van de wedstrijd hangt helemaal af van jouw vermogen om de vaardigheden en de chemie van de spelers te managen – authenticiteit op een hoger niveau.

Gebruik klassieke bediening – nu met de functie “steekpass” – of kies voor de nieuwe “Informele bediening” met minder knoppen. Je kunt zelfs dubbeltikken op de joystick om tactisch dribbelen in te schakelen voor meer balcontrole. En, als je een externe controller hebt – mis je kans niet om die voor het eerst op de pitch te gebruiken. Spring in het diepe en voel de passie van je favoriete sport met FIFA 15 Ultimate Team!

Screenshots

FIFA 15 Ultimate Team

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord