Foldify

Foldify voor iPhone, iPad en iPod touch

3D-figuren maken ging nog nooit zo makkelijk als met Foldify voor iPad. Met deze app kan je je eigen 3D-figuren ontwerpen die je meteen kan uitprinten of als PDF-bestand kan opslaan. En als je jezelf niet als talentvolle kunstenaar zou beoordelen, dan kan je in de online bibliotheek enorm veel ontwerpen van andere Foldify-gebruikers vinden.

Het ontwerpen van een figuur doe je in Foldify met de ingebouwde tekentools maar je begint natuurlijk met het kiezen van het gewenste 3D-object. Vervolgens verschijnt een lege bouwplaat waarop je alle kleuren van de wereld kan schilderen. Daarnaast vind je binnen de app ontelbaar veel objecten die je aan de tekening kan toevoegen zoals ogen, ramen en deuren. Zo kan je elke tekening maken die je wilt; voor jezelf of voor je kinderen.

Wanneer jouw ontwerp geslaagd is, kan je via AirPlay het ontwerp uitprinten of je kan het mailen als PDF waarna je het via je computer kan printen. En het enige dat je dan nog nodig hebt is lijm en het knutselen kan beginnen!

Trailer

Foldify

€ 2.69
Alleen voor iPad
5sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord