Puckbang

Puckbang voor iPhone, iPad en iPod touch

Puckbang voor iPhone en iPad is een nieuw spelletje dat volgens de ontwikkelaar voor elke leeftijd gemaakt is. En daar heeft de ontwikkelaar toch een klein beetje gelijk in! Meteen aan het begin van het spel is het volkomen duidelijk wat je moet doen om levels uit te spelen. Het doel is om met je eigen pucks zoveel mogelijk pucks kapot of uit het scherm te schieten.

Door je eigen blauwe pucks naar achter te trekken kan je richten. In ieder level heb je een verschillend aantal pucks tot je beschikking waardoor je rekening moet houden hoeveel pucks je nog over hebt. Zo kan het zomaar voorkomen dat je met nog maar één puck drie pucks het scherm moet uitschieten.

Een ander obstakel dat het spel wat lastiger maakt is de tijdsdruk. In het eerste level wordt het je gemakkelijk gemaakt, vanaf het tweede level zal bij elk level een klok aftellen. Hoe sneller je alle pucks uit het scherm schiet, hoe meer punten je voor een level scoort.

Tenslotte kom je in Puckbang verschillende kleuren pucks tegen met elk hun eigen eigenschappen. Zo dien je de paarse pucks bijvoorbeeld in een bepaalde volgorde weg te schieten en geven rode pucks een explosie. Samen met de tijdsdruk en een beperkte voorraad pucks zorgen deze verschillende kleuren voor genoeg uitdaging in het spel om er zoet mee te zijn!

Screenshots

Puckbang

Gratis
4sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord