Real Racing 3

Real Racing 3 voor iPhone, iPad en iPod touch

Ongetwijfeld de meest realistische race-game die de App Store ooit gekend heeft: Real Racing 3 is een feit. Race met echte wagens over echte circuits met een geweldige besturing die het je zelfs mogelijk maakt om automatisch te remmen.

En dat de ontwikkelaar Real Racing 3 'hyperrealistisch' noemt bewijst de game op verschillende fronten. Zo moet je met je gewonnen prijzengeld reperaties aan je auto betalen en noodzakelijk onderhoud. Al deze reperaties kosten tijd waardoor je auto dus een tijdje niet gebruikt kan worden. Hetzelfde geldt voor het toepassen van een upgrade aan één van je onderdelen. Gelukkig voor jou zijn de periodes die je moet wachten niet al te lang. Het gaat hier namelijk om enkele minuten.

Misschien het meest geweldige aan Real Racing 3 is dat de game ook nog eens voor iedereen GRATIS te downloaden is! Dat had natuurlijk niemand verwacht. Wellicht dat je uit respect een van de vele in-app aankopen wilt aanschaffen want op deze manier wil de ontwikkelaar geld verdienen aan de meest realistische race-game ooit voor iPhone en iPad.

Trailer

Real Racing 3

Gratis
5sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord