Smoody

Smoody voor iPhone, iPad en iPod touch

Een game die het goed weet te doen in de App Store is Smoody. Een spel waar je verschillende vaardigheden voor moet beheersen wil je het spel kunnen spelen. Welkom in de wereld van Smoodies! Hieronder ons review.

Review


Overal ter wereld en in de ruimte zijn buitengewone wezens te vinden: Smoodies en ze willen elkaar graag vinden om een nieuw tijdperk te beginnen. In Smoodies gebruik je je eigen intelligentie en creativiteit om in elk level de smoody naar het zwart gat te brengen. In elk level heb je een aantal snijbeweging tegoed waarin je het level moet volbrengen. Eenzelfde idee is te vinden in Cut the Rope.

Er zijn meerdere manieren om een level uit te spelen en het is soms even zoeken naar de juiste oplossingen. In het spel maak je gebruik van de snijbewegingen om touwen en obstakels door te snijden. De zwaartkracht speelt hierbij een grote rol. Voor elk level kan je drie sterren halen. Hoe minder snijbewegingen je nodig had, hoe hoger je eindscore.

Het komt is Smoody neer op jouw intelligentie en creativiteit. Net zoals in Cut the Rope is timing ook een vaardigheid die je moet beheersen om alle levels uit te spelen. Naarmate je verder bent in het spel komen meer obstakels en hulpmiddelen tot je beschikking waar je uitermate veel gebruik van moet maken.

In totaal beschikt Smoody over maar liefst 80 levels in vier verschillende werelden. Om de laatste twee werelden vrij te spelen moet je resp. minimaal 80 en 140 sterren gehaald hebben in de vorige werelden.

De graphics waarmee het spel is opgebouwd zijn bijzonder goed. De ontwikkelaars hebben uitstekend rekening gehouden met het Retina Display en de vormgeving van de figuren en objecten zien er goed uit.

Conclusie

Zeker een game om mee thuis te komen. Als je het spel eenmaal doorhebt wordt het uitspelen van levels steeds uitdagender waarbij je je eigen kwaliteiten moet gaan gebruiken. Het is de prijs van nog minder dan een euro dubbel en dwars waard!

Screenshots

Smoody

€ 0.89
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord