Temple Run 2

Temple Run 2 voor iPhone, iPad en iPod touch

Wie een iPhone, iPad of iPod touch heeft is ongetwijfeld ooit verslaafd geraakt aan het populaire spel Temple Run. Deze gratis game uit de App Store heeft nu eindelijk zijn opvolger mogen verwelkomen. In Temple Run 2 ontsnap je nog steeds aan angstaanjagende apen door keihard te sprinten, alleen kent Temple Run 2 een stuk meer avontuur en uitdaging!

De nieuwe omgeving waarin je letterlijk voor je leven rent is het eerste dat je zal opvallen in Temple Run 2. De nieuwe omgeving kent geen rechte tempelmuren meer maar een weg met bochten, touwbruggen, riviertjes en watervallen. De slingerende wegen maken het spel een stukje pitteger dan zijn voorganger omdat je zomaar uit het niets een boomstronk tegen kan komen waardoor je nog sneller moet reageren dan voorheen.

Een ander nieuw onderdeel is de grot waarin je niet langer rennend voor het monster vlucht, maar je een weg door de grot moet banen in een mijnkarretje. Het besturen van dit karretje doe je door je iOS-device te kantelen. Ook hierbij moet je razendsnel kunnen reageren want bij een wissel kan het spoor zomaar doodlopen.

Als het bovenstaande allemaal nog niet uitdagender genoeg voor je is, dan kunnen we je nog gelukkiger maken! In het spel vind je namelijk genoeg achievements die je kan volbrengen door de bijhorende taken uit te voeren.

Tenslotte heb je in Temple Run 2 de beschikking over meerdere personages. Naast de vertrouwde Guy Dangerous die we al kenden uit Temple Run 1 kan je nu ook rennen als de vrouwelijke Scarlett Fox, de stoere Barry Bones of Karma Lee. Voordat je met de laatste drie kan rennen, dien je wel eerst genoeg munten te hebben verzameld met Guy Dangerous. Elk personage heeft namelijk zijn eigen prijs en door personages te kopen speel je ook speciale powerups vrij die je tijdens het rennen kan gebruiken.

Screenshots

Temple Run 2

Gratis
5sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord