Tiny Tower

Tiny Tower voor iPhone, iPad en iPod touch
Een spel dat als warme broodjes over de toonbank gaat is het nieuwe Tiny Tower. Op het eerste gezicht lijkt het spel op Sim Tower, het verslavende spel bekend van de computer. Tiny Tower is echter totaal verschillend.

Review


Het spel begint bij iedereen op dezelfde manier. Je start met een frisse, nieuwe toren die slechts uit een lobby bestaat. De tutorial waar je automatisch in terecht komt, leert je de basis van het spel en helpt je om de eerste twee verdiepingen tot een succes te maken. Bewoners trekken in de toren en zijn op zoek naar een baan. Naast verdiepingen voor bewoners heb je namelijk ook verdiepingen waar genoeg werk te vinden is. Iedere bewoner heeft zijn eigen kwaliteiten in de verschillende soorten banen. Jouw doel is om zo efficiënt mogelijk de banen onder de bewoners te verdelen want hoe meer kwaliteiten, hoe minder kosten.

Op elke verdieping waar bewoners werken kunnen in totaal drie verschillende producten worden geproduceerd en verkocht. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat er op ieder moment genoeg producten op voorraad zijn zodat je zo veel mogelijk geld verdient.

Met het verdiende geld koop je nieuwe verdiepingen om je toren uit te breiden. Jij hebt de keuze hoe de verdieping ingericht gaat worden. Wordt het een eetgelegenheid, appartement of winkel? Hoe hoger je gaat bouwen, hoe duurder het wordt om een nieuwe verdieping aan te schaffen.

Conclusie

Tiny Tower valt onder de spellen zoals Tap Zoo en Restaurant Story en werkt erg verslavend. Het spel wordt na verloop van tijd echter steeds saaier, het gevoel dat we al kenden van de zojuist genoemde spellen Tap Zoo en Restaurant Story. Toch is Tiny Wings een prettige manier van vermaak, een aanrader!

Video

Tiny Tower

Gratis!
Gino Meershoek
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord