World of Goo

World of Goo voor iPhone, iPad en iPod touch

World of Goo, bekend van de iPad en andere gameplatforms (zoals Wii en PC) is er nu ook voor de iPhone en iPod touch. Het puzzelspel is al vaker bekroond met prijzen voor beste puzzelgame dus dat beloofd wat.

Het spel

In een leuk verhaal dat aan je verteld wordt in verschillende animatiefilmpjes wordt je in het spel gezet. Het is de bedoeling dat je een soort spinnenweb maakt maar dan in de vorm van een constructie zoals een brug of toren. In elk web, als we het zo even mogen noemen, bevinden zich zwarte beestjes. Voor elk beestje kan je een nieuwe verbinding in je constructie aanleggen. De constructie moet uiteindelijk leiden naar een soort waterleiding waarin de overgebleven zwarte beesten worden opgezogen. Aan elk level is een minimum aantal beesten toegewezen dat aan het eind moet worden opgezogen. Voor je constructie kan je dus niet alle beesten gebruiken.

Maakt World of Goo ook kans om beste puzzelgame te worden op de iPhone?

Wellicht. Het spel is leuk bedacht en is uniek. Het duurt misschien even voordat je het spel doorhebt maar als je het eenmaal doorhebt kan je het met veel plezier spelen.

Screenshot

World of Goo

€ 2.69
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord