App Gidsen

In onze App Gidsen vind je apps die goed van pas kunnen komen tijdens een bepaalde gelegenheid. Bijvoorbeeld voor in de auto. Kies hieronder uit één van de App Gidsen en laat je inspireren!

Apps voor treinreizigersTreinreizen, we doen het al 175 jaar. Maar dat gaat tot de dag van vandaag niet zonder slag of stoot. Wisselstoringen, defecte treinen, beschadigde bovenleidingen; je komt het dagelijks tegen. De volgende apps helpen je het reizen met de trein, ook tijdens storingen, makkelijker te maken.

Lees verder

tour de france live iphoneVandaag is de Tour de France 2014 gestart! Reden genoeg om dit grote sportevenement op de voet te volgen, net zoals het huidige WK voetbal. Met de volgende drie apps kan je de Tour op je iPhone en iPad altijd volgen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.

Lees verder

apps sportschoolHet dure abonnement op de sportschool kan je meteen opzeggen met deze vier apps die je simpelweg op je iPhone kan gebruiken. Bovendien zijn alle oefeningen in deze apps thuis of in het park bij jou in de buurt uit te voeren! En materiaal, zoals halters e.d., is niet nodig!

Lees verder

apps autoBen je vaak onderweg met de auto? Dan kan je iPhone goed van pas komen! Zowel wanneer je achter het stuur zit, zoals navigatie of waarschuwingen voor flitsers, als wanneer je achter het stuur vandaan bent.

Lees verder