5 iPhone-apps voor in de auto

apps autoBen je vaak onderweg met de auto? Dan kan je iPhone goed van pas komen! Zowel wanneer je achter het stuur zit, zoals navigatie of waarschuwingen voor flitsers, als wanneer je achter het stuur vandaan bent.

Hieronder onze selectie van apps voor iedereen die met de auto reist!

Houd, voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers, je aandacht tijdens het rijden op het verkeer en stel deze apps in op de parkeerplaats.

Google Maps

Apple's Kaarten-app heeft een moeilijke start gehad en is dat imago niet helemaal kwijtgeraakt. Google slaat daarom terug met de Google Maps-app, inclusief gratis navigatie!

GratisMeer over deze app

Flitsmeister

Op de hoogte gehouden worden en gewaarschuwd worden voor flitsers en files op de weg? Dat kan met Flitsmeister! Bespaar een berg boetes en een hoop tijd dankzij deze gratis app!

GratisMeer over deze app

ANWB Onderweg

ANWB Onderweg is een hele complete app voor iedereen die achter het stuur zit. Je kunt alle informatie die je onderweg nodig hebt opzoeken. Zoals verkeersinformatie, parkeertarieven en nog veel meer.

GratisMeer over deze app

Yellowbrick

Met de vernieuwde Yellowbrick parkeer-app kan iedereen voor bestemmingen in Nederland parkeeradvies opvragen. Zo zie je bijvoorbeeld waar je in de buurt gratis kunt parkeren.

GratisMeer over deze app

Parkbuddy

Parkbuddy voor je iPhone helpt je om snel je auto of fiets terug te vinden wanneer je deze geparkeerd hebt op bijvoorbeeld grote parkeerplaatsen of fietsenstallingen. Het slaat simpelweg de locatie of foto's van het voertuig op.

€ 0.89Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord