4 iPhone-apps die de sportschool kunnen vervangen

apps sportschoolHet dure abonnement op de sportschool kan je meteen opzeggen met deze vier apps die je simpelweg op je iPhone kan gebruiken. Bovendien zijn alle oefeningen in deze apps thuis of in het park bij jou in de buurt uit te voeren! En materiaal, zoals halters e.d., is niet nodig!

7 Min Workout

Van een duur maandabonnement op de sportschool naar een eenmalig bedrag van slechts € 1.79. Daarvoor heb je de meest complete 7 Minute Workout-app op je iPhone! Heb enige dat je verder nodig hebt is een stoel en je eigen lichaamsgewicht. Goede deal toch?

€ 1.79Meer over deze app

RunKeeper

Met RunKeeper volg je je hardlooptrainingen, je wandelingen, fietsritten, trektochten en nog veel meer via de GPS in je iPhone. Na elke training kan je uitgebreide statistieken over jouw training inzien zoals tempo, afstand en tijd.

GratisMeer over deze app

Runtastic Push Ups Trainer

Wil jij die magiche grens van 100 push-ups op een rij bereiken? Dan helpt runtastic PushUps PRO voor iPhone en iPad je graag. Met deze app train je jezelf door middel van het volgen van een trainingsprogramma, bestaande uit drie niveaus.

Gratis€ 1.99 (PRO)Meer over deze app

Runtastic Sit Ups Trainer

Naast push ups zijn er natuurlijk ook nog push ups. Want heb je altijd al die six-pack willen hebben? Met deze app train je je buikspieren dankzij het uitdagende trainingsprogramma.

Gratis€ 1.99 (PRO)Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord