5 handige iPhone-apps voor iedere treinreiziger

Apps voor treinreizigersTreinreizen, we doen het al 175 jaar. Maar dat gaat tot de dag van vandaag niet zonder slag of stoot. Wisselstoringen, defecte treinen, beschadigde bovenleidingen; je komt het dagelijks tegen. De volgende apps helpen je het reizen met de trein, ook tijdens storingen, makkelijker te maken.

NS Reisplanner Xtra

Download deze app

Gratis

Nu downloaden

De app die natuurlijk als eerste in het oog springt als het om treinreizen gaat, is natuurlijk de app van NS zelf. Net zo goed ook één van de meest praktische apps die je kunt gebruiken. Zo heb je niet alleen de reisplanner tot je beschikking, maar ook alle actuele vertrektijden en de mogelijkheid om trajecten en locaties als favorieten op te slaan. Daarnaast kan je met deze app zien waar op het traject een trein zich bevindt en kan je drukte in een trein melden via de app.

9292

Plan je complete reis met het openbaar vervoer met de 9292-app. Deze app geeft je simpelweg de beste opties om van deur tot deur met het OV te kunnen reizen. Inclusief looproutes en de mogelijkheid om extra overstaptijd in te plannen. Log in met Mijn 9292 om snel je favoriete locaties te kiezen. Minder prettig: niet-geplande verstoringen worden niet altijd meegenomen in het advies.

GratisMeer over deze app

Openbaar Vervoer

Reis je na of voor de trein met de metro, tram of bus? Dan kan de app Openbaar Vervoer zeer goed van pas komen. De dienstregeling van deze manieren van openbaar vervoer wordt namelijk nog wel eens aan zijn laars gelapt. Bussen, trams en metro's die te laat (of nog erger: te vroeg) vertrekken, de ontwetendheid of die nog komt of niet levert je een hoop stress op. Openbaar Vervoer is de oplossing. Met deze app kan je van alle bus- en tramlijnen van de grote vervoerders de actuele vertrektijden inclusief vertragingen opzoeken en de exacte locatie van een bus, tram of metro bekijken.

€ 2.69Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord