Tjilp! Vogelgezang +

Tjilp! Vogelgezang + voor iPhone, iPad en iPod touch

In Tjilp voor iPhone, iPad en iPod touch vind je gezang van vogels uit Nederland en Noordwest-Europa. Op dit moment met 146 vogels, met tot 40 seconden lied voor elke vogel, en verscheidene opnames voor sommige vogels.

Het leren van vogelgezang kan moeilijk zijn, maar niet met Tjilp! Tap de foto van de vogel om deze om te draaien, zodat er handige tips en een korte beschrijving van het lied zichtbaar worden. Luister, identificeer, leer, test jezelf, test je vrienden, zoek uit welke vogel in de tuin zit, in het park, of je elke ochtend wakker maakt!

Een speciale functie is dat de vogels niet alleen op alfabet gerangschikt kunnen worden, maar ook op hoe vaak ze voorkomen. Op deze manier kun je de meest voorkomende eerst leren, en daarna verder gaan met de minder frequente tuinbezoekers. Ze kunnen ook worden gegroepeerd op type of lied, zodat je bijvoorbeeld krijsende en koerende vogels kunt vergelijken.

Na het luisteren, kun je de quiz proberen om je geheugen te testen. Antwoord sneller om je score te vermenigvuldigen en in de high scores te komen! Gebruik de aangepaste quiz om gezang van vergelijkbare vogels te leren.

En als je wil ontspannen, start de diavoorstelling om te kijken en luisteren naar de door jou gekozen vogels.

De bovenstaande beschrijving is afkomstig van de ontwikkelaar van Tjilp! Vogelgezang +.

Screenshot

Tjilp! Vogelgezang + voor iPhone en iPad

Tjilp! Vogelgezang +

€2,39
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord