Instapaper

Instapaper voor iPhone, iPad en iPod touch
Het komt bij iedereen wel vaker voor. We openen op internet een artikel dat je graag zou willen lezen maar er op dat moment geen tijd voor hebt. Met Instapaper sla je het artikel op om later op een rustig moment alsnog terug te lezen, offline.

Instapaper slaat artikelen uit websites zodanig op dat alleen tekst en afbeeldingen worden meegenomen die optimaal worden afgebeeld op het scherm van de iPhone, iPad en iPod touch wanneer je de artikel terugleest. Artikelen kunnen offline worden teruggelezen, dat kan vooral handig zijn voor als je gaat vliegen. De manier waarop je een artikel terugleest kan je ook naar eigen wens instellen. Zo kan je kiezen voor lichte of donkere achtergrond en kan je de vorm en grootte van het lettertype wijzigen.

Maak je voortaan dus geen zorgen dat je het artikel niet meer terug kan vinden of je de titel niet meer kan herinneren. Sla voortaan alle artikelen op in Instapaper en je weet zeker dat je op een later moment rustig achterover kan zitten met het artikel voor je neus.

Screenshots

Instapaper

€3,99
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord