Uitzending Gemist

Uitzending Gemist voor iPhone, iPad en iPod touch

Bekijk programma's van de publieke omroep terug in Uitzending Gemist op je iPhone, iPad en iPod touch. Na de uitzending zijn een paar minuten later de uitzendingen al terug te kijken. Met een archief van 10 dagen en ook beschikbaar via 3G-internet heb je altijd alles bij hand.

Groot voordeel aan Uitzending Gemist is dat de app universeel is. De app maakt dus gebruik van de grote resolutie van de iPad om uitgelichte programma's en nieuwe programma's weer te geven. Ook is het mogelijk om te streamen naar je Apple TV en Uitzending Gemist maakt gebruik van Adaptive streaming. Dit houdt in dat de app je beschikbare bandbreedte controleert en hier de beeldkwaliteit aan aanpast. 

Je kunt uitzendingen bekijken via de programmanaam, aanbevolen programma's, nieuwe programma's, populaire programma's en je favoriete programma's die je zelf kan instellen.

In versie 2.2.2 heeft de app het nieuwe NPO-logo gekregen en biedt deze versie enkele verbeteringen. Zo kan je nu programma's tot 30 dagen terugkijken (voorheen 10 dagen) en verschijnt de knop 'Doorgaan naar aflevering' tijdens de STER-reclames na 20 seconden. Dit biedt een oplossing bij een slechte verbinding.

Komt voor in:

Screenshots

Uitzending Gemist

Gratis
4sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord