KLM Onze favoriet

KLM voor iPhone, iPad en iPod touch

Met de KLM-app boek je zorgeloos je volgende vlucht en vind je precies wat je nodig hebt op de dag van vertrek. In de KLM-app kan je gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat inchecken voor je volgende vlucht. Tijdens het inchecken kun je voor jezelf en voor medereizigers de gewenste stoelen kiezen en korting krijgen op het meenemen van overbagage. Instapkaarten kun je voor geselecteerde bestemmingen direct op je iPhone ontvangen en als instapkaart gebruiken op de luchthaven van vertrek.

Verder heb je in de app toegang tot alle geboekte reizen, waarin je eventueel je vlucht nog kan wijzigen. Ook heb je de beschikking tot de volledige dienstregeling van KLM en partners én kan je een actuele vluchtstatus opzoeken.

Leden van Flying Blue kunnen in de applicatie inloggen met hun gegevens, waarna zij gemakkelijker online kunnen inchecken of hun boeking kunnen wijzigen. Tevens zien zij het aantal miles dat zij tot nu toe gespaard hebben en hoeveel zij nog nodig hebben voor een upgrade naar een hoger level.

 

klm app

KLM

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord