mkb brandstof

mkb brandstof voor iPhone, iPad en iPod touch

Je weet vast wel dat je enorm veel geld kan besparen door goedkoper en slimmer te tanken. Maar de goedkoopste tankstations weet je niet altijd zo 1-2-3 te vinden. Met de iPhone-app mkb brandstof komt daar verandering in! Met deze app zoek je razendsnel naar de goedkoopste liters bij jou in de buurt.

Je begint door de bezine te selecteren die jij graag wilt tanken. Door middel van je huidige locatie kan je in de kaart alle tankstations bij jou in de buurt zien. De groen gekleurde tankstations zijn degene die je moet hebben, daar is tanken het goedkoopst. De rood of oranje gekleurde stations kan je daarom beter mijden. Eventueel kan je de tankstations op jouw locatie ook als lijst weergeven.

Zodra je een tankstation selecteert, zie je de actuele literprijs. Tik je door dan krijg je enkele specificaties te zien waarmee je te weten kan komen of het tankstation aan de snelweg ligt en of het bemand of onbemand is. Daarnaast kan je zien hoeveel minuten het tankstation van jouw huidige locatie verwijderd is en zie je een schatting van de benzinekosten die je moet maken om bij het tankstation te komen.

Screenshots

Photo 1174Photo 1176Photo 1177

mkb brandstof

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord