NS Reisplanner Xtra Onze favoriet

NS Reisplanner Xtra voor iPhone, iPad en iPod touch

De officiële app van de Nederlandse Spoorwegen (NS), Reisplanner Xtra, maakt reizen met treinen van NS een stuk makkelijker. Plan je reis, bekijk de vetrektijden van een station bij jou in de buurt of sla reizen op in Mijn Reizen. Een niet te missen app voor iedere treinreiziger!

Nieuws over NS Reisplanner Xtra

Over Versie 2.0

Inmiddels is er een nieuwere versie uitgebracht van NS Reisplanner Xtra.

In versie 2.0 zijn tal van verbeteringen doorgevoerd; zo sluit de reisplanner nu beter aan op de reisplanner van de website. Je kunt zelf kiezen op welke manier je naar of van het station wilt gaan; lopend, met de fiets etc.

Verder is de startpagina van de app aangepast. Je begint nu direct bij de reisplanner en kan het menu tevoorschijn toevoegen door naar rechts te vegen of op het menu-icoontje klikken. In dat menu kan je terecht bij alle andere onderdelen van de app, zoals de Storingen-pagina en je persoonlijk opgeslagen reizen.

Een andere goede nieuwe functie is dat de app een seintje kan geven tijdens de treinreis om je eraan te herinneren om uit te checken wanneer je op de eindbestemming aankomt. Daarnaast is het nu mogelijk om je eigen reizen te exporteren naar de agenda op je iPhone, iPad of iPod touch en je kunt een herhaling voor elke reis instellen.

Ook het opslaan van reizen is nu mogelijk in de app. Het is daarbij ook mogelijk om notificaties over de treinreis op je iPhone te ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer je trein vertraagd is of wanneer het spoor gewijzigd is.

Plus- en minpunten

  • Storingen en vertragingen worden direct in de Reisplanner weergegeven.
  • Door jou veelgebruikte stations kunnen aan je favorieten toegevoegd worden.
  • Het is mogelijk notificaties voor jouw treinreizen te ontvangen.
  • App geeft geen alternatieve reisadviezen in Reisplanner bij storingen en uitval van treinen (dit staat wel in het onderdeel 'Storingen'.

Screenshots

NS reisplanner xtra voor iPhone, iPad en iPod touch

 

 

NS Reisplanner Xtra

Gratis
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord