Dropp

Dropp voor iPhone, iPad en iPod touch

Hoe handig zou het zijn als je berichten naar specifieke locaties kan sturen in plaats van naar een specifiek persoon. Je kunt vast niet zo 1-2-3 een situatie bedenken waarbij dat goed van pas kan komen, toch zijn er genoeg momenten!

Denk bijvoorbeeld aan het achterlaten van een tip voor volgende bezoekers van een restaurant. Zoiets als 'De biefstuk op het menu is een aanrader!' Of wanneer je huisgenoot boodschappen doet en je hem of haar op de parkeerplaats van de supermarkt wilt herinneren om melk mee te nemen.

Met Dropp stuur je berichten naar elke locatie die jij wilt die iedereen, alleen jijzelf of alleen je vrienden op de betreffende locatie kan ontvangen. Dropp scant automatisch of er op je huidige locatie berichten achtergelaten zijn die je vervolgens op kunt pakken en kunt lezen.

Wil je graag een bericht achterlaten maar ben je niet op de specifieke locatie aanwezig? Geen probleem. In de app kan je de rode markering verplaatsen op de kaart of een adres invullen waar je graag een bericht achter wilt laten.

Screenshots

Dropp

Gratis!
4sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord