Flipboard

Flipboard voor iPhone, iPad en iPod touch

Bladeren door de nieuwsoverzichten van je sociale netwerken en door het nieuws van de dag was nog nooit zo mooi op je iPad, iPhone en iPod touch! Flipboard maakt het lezen van de updates van je vrienden op Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr, Instagram en LinkedIn een enorm plezier omdat deze updates prachtig worden weergeven alsof je door een digitaal tijdschrift bladert.

En natuurlijk is het vanuit Flipboard direct mogelijk om te reageren op updates en foto's van je vrienden. Er wordt uitstekend gebruik gemaakt van het grote scherm van de iPad. Deze foto's van je vrienden worden bijvoorbeeld uitvergroot weergegeven en ook gedeelde video's worden mooi op het grote scherm afgespeeld.

Naast de updates van je vrienden vind je in Flipboard ook het nieuws van de dag van alle grote nieuwswebsites. Artikelen worden ook weer prachtig weergegeven en deze artikelen kan je gemakkelijk delen met je vrienden. Het is ook mogelijk om je eigen nieuwswebsites toe te voegen aan Flipboard. Je kunt namelijk Flipboard geheel aan eigen wens aanpassen door eigen rubrieken in te stellen. Op deze manier kan je Twitter-accounts, RSS-feeds en meer toevoegen die jij wilt volgen.

Een unieke functie op de iPhone is Cover Stories. Deze functie is te vinden op de beginpagina van Flipboard en toont een selectie van intressante nieuwsartikelen en foto's van je vrienden. Naarmate je Cover Stories vaker gebruikt wordt de functie steeds slimmer.

Flipboard wordt op deze manier je eigen persoonlijke tijdschrift op je iPad. Voor ons een welverdiende vijfsterren-app!

Screenshot

Flipboard voor iPad

Flipboard

Gratis
5sterren
ipad
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord