Meet the Tweet

Meet the Tweet voor iPhone, iPad en iPod touch

Meet The Tweet stelt gebruikers in staat om Twitter accounts te volgen, zonder dat een eigen Twitter account nodig is. De app combineert de tweets van de gebruikers die gevolgd worden in een timeline, een fenomeen dat je bij ‘normale’ Twitter clients ook tegenkomt. Verder kunnen de profielen, timelines en mentions van Twitter gebruikers bekeken worden, kunnen tweets als favoriet worden gemarkeerd en kunnen tweets ge-e-maild of gekopieerd worden. Het enige dat deze app niet kan in vergelijking met andere Twitter clients, is het posten van tweets.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van deze app tegenover het simpelweg aanmaken van een nieuw Twitter account? Ten eerste krijgen gebruikers van Meet The Tweet niet te maken met ongewenste spam mentions of direct messages. Daarnaast vervalt al het ‘gedoe’ rondom het hebben van een Twitter account, waaronder het onthouden van wachtwoorden en usernames. En waarom zou je een nieuw Twitter account aanmaken, als je toch niet van plan bent zelf te tweeten, maar alleen andermans tweets wil lezen? Ben je wel al in bezit van een eigen Twitter account, dan kun je deze app bijvoorbeeld ook gebruiken als nieuwsapp. Unfollow alle nieuws-gerelateerde accounts in je eigen Twitter account, en begin ze te volgen in Meet The Tweet.

Deze app is toegevoegd in kader van het AppEvent. Daarom wordt hierboven de beschrijving van de ontwikkelaar weergegeven.

Plus- en minpunten

  • Twitter-accounts volgen zonder dat je zelf een account nodig hebt.
  • Inloggen en uitloggen is daarom niet nodig.
  • Accounts die hun tweets beschermd hebben kunnen niet gevolgd worden met deze app.
  • Geen Nederlandse ondersteuning.

Screenshots

Meet the Tweet

€0,79
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord