Snipper

Snipper voor iPhone, iPad en iPod touch

Deel jouw video's met iedereen of alleen met je vrienden en familie met Snipper. In Snipper film en broadcast je je eigen momenten in de door jou aangemaakte kanalen. Deze kanalen kunnen zowel privé als publiek zijn. Wanneer je een video upload in een privé-kanaal kunnen alleen de door uitgenodigde vrienden de video zien. Wanneer je een video verspreidt via een publiek kanaal, dan kan iedereen deze video zien en iedereen kan dit kanaal volgen.

Jijzelf kan natuurlijk ook publieke kanalen van anderen volgen. Je ontvangt dan de video's van de kanalen die je volgt op je iPhone in je 'Film'-lijst.

Een groot voordeel aan Snipper is dat je meerdere kanalen aan kunt maken. Je kunt dus een kanaal aanmaken voor je privé-video's én een kanaal voor video's die de hele wereld mag zien. Een publiek kanaal kan vooral handig zijn voor bijvoorbeeld bloggers en artiesten.

Voor Snipper is een eigen account verreist. Met dit account kan je niet alleen inloggen op je iOS-device maar ook op de website waar je ook alle oudere filmpjes van kanalen vindt. Op je iPhone vind je namelijk alleen de laatste 25 ontvangen video's van de kanalen die jij volgt.

Screenshots

Snipper iPhone

Snipper

Gratis!
3sterren
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord