Apple's Media-event - een overzicht

media_event_2010Wat een avond! Natuurlijk hebben wij nieuwe iPods mogen verwelkomen, maar ook een nieuwe versie van iTunes, iTunes 10 (met een nieuw logo!) en een gloednieuwe Apple TV met vele nieuwe functies!

Tijdens het Media-event hebben wij ons best gedaan zo duidelijk mogelijk informatie te geven over de nieuwe Apple-producten. Hieronder volgt een overzicht van de vier nieuwe producten.

iPod shuffle

De iPod shuffle is nog altijd de kleine iPod zonder scherm. Gebruikers hielden van de knoppen én van het gebruik van afspeellijsten dankzij VoiceOver. Deze twee zijn nu gecombineerd in een nieuwe iPod shuffle!

ipodshuffle_4g_1

iPod nano

Hoe maak je de iPod nano nog kleiner? Door het clickwheel op een of andere manier weg te werken! De iPod nano beschikt nu ook over een touchscreen met Multi Touch. Schakel tussen meerdere beginschermen en ervaar de iPod nano nog beter!

ipodnano_6g_2

iPod touch

Een iPod die niet achter kon blijven. De nieuwe iPod touch is nu nog dunner dan de vorige generatie! Natuurlijk beschikt de iPod touch nu over een camera aan de achterkant, maar ook één aan de voorkant, voor VoiceOver natuurlijk! Met het Retina Display is de iPod touch echt compleet!

ipodtouch_4g_2

Apple TV

Zoals de geruchten ons al vertelden: een nieuwe Apple TV! De kleine box is vier keer kleiner dan zijn voorganger en biedt veel meer functies. Zo is het huren van films en tv-programma's mogelijk en allemaal in HD-kwaliteit. Geen moment meer om je te vervelen dus!

appletv_2

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord