Apple-website geüpdatet met nieuwe HTML 5-onderdelen

website_menu_teaserNormaliter hoopt de echte Apple-fan op nieuwe producten zodra er melding wordt gedaan van een Apple Store die op offline is gesprongen. Zo ook vanmorgen, toen er meerdere websites speculeerden over een mogelijke lancering van de witte iPhone 4. Helaas, ook vandaag geen nieuwe producten maar wel een vernieuwde Apple-website.

Wie een eerste blik op de Apple-website werpt merkt meteen op dat het menu een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Bij het bezoeken van de website komt de menubalk nu binnen vliegen. Verder beschikt de website nu over meer HTML 5-onderdelen.

website_menu_1

website_zoeken_1

Zoeken op de website wordt dankzij HTML 5 nu ook makkelijker. Zodra je een zoekterm in wilt tikken zal het zoekveld vergroot worden in de breedte. Resultaten worden direct weergeven zonder dat je naar een aparte pagina moet gaan.

Deze manier van zoeken kon je overigens al eerder op de Apple-website vinden, alleen was deze functie de laatste tijd niet meer actief. Hij is nu dus weer helemaal terug met een nieuw Mac OS X-uiterlijk.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord