Blog

topics ipadVan sommige nieuwsonderwerpen wil je gewoon meer weten. Omdat ze je bijvoorbeeld persoonlijk raken, zoals je eigen stad, je favoriete club of je interessegebieden. Met Topics creëer je op basis van deze onderwerpen je eigen persoonlijke krant op je iPhone en iPad.

Lees verder

cinemapp iphoneFilmliefhebbers opgelet! Ook al kijk je een film in de bioscoop of liever gezellig thuis op de bank, het volledige aanbod vind je samen met de laatste trailers en recensies in Cinemapp voor iPhone en iPad. Alle informatie die je nodig hebt, is te vinden zoals de synopsis en de IMDb-score.

Lees verder

iphonex-opladenWie een iPhone heeft, wilt zich niet te veel zorgen maken over een batterij die snel leegloopt. Daarom zetten wij hier 25 tips op een rij, die de gebruikersduur van je iPhone-batterij zo veel mogelijk verlengen. Zo kan jij zo lang mogelijk, alles met je telefoon doen. Inclusief tips voor het nieuwe iOS 11.

Lees verder

flashscore iphoneIedereen kent wel zo’n weekend waarbij je lekker onderuit op de bank ligt en met jouw smartphone of tablet in de hand check je Max Verstappen in de Formule 1, speelt jouw favoriete voetbalploeg een wedstrijd of moedig je Michael van Gerwen aan op een toernooi. Je leeft in het sportmoment en bent volledig op de hoogte. Maar er zijn ook dagen waarop er simpelweg teveel interessante sport is om te volgen, of je bent te druk om alles op televisie te volgen. Voor precies die momenten is de FlashScore.nl-app er.

Lees verder

iphone7 nieuwWie altijd al iPhones heeft gehad, weet dat de kosten voor het toestel behoorlijk hoog kunnen zijn. Apple zet de telefoon niet voor niets als ‘premium’ in de markt. Een los toestel kost dan ook al snel meer dan 769 euro (voor een iPhone 7). Voor bepaalde wensen die je hebt, komt daar nog een bedrag bij. Een hoog bedrag dus, maar bespaar je als je een iPhone bij een abonnement afsluit?

Lees verder

afvallen iphone appsVan plan om te gaan afvallen? Laat je iPhone en iPad je helpen om die kilo's eindelijk eens kwijt te raken, met deze 5 gratis apps.

Lees verder