Blog

Je iPad inruilen voor een nieuw exemplaar bij Apple

ipad 2018 1Natuurlijk ben je een groot fan van je huidige iPad. Hoeveel mooier kan dat worden als je met behulp van je vertrouwde iPad voor een nieuwe kan gaan? Apple biedt namelijk de mogelijkheid om je oude iPad bij een Apple Store in te wisselen voor korting op een nieuw model.

Lees meer

Topics: Je eigen persoonlijke krant op de iPhone of iPad

topics ipadVan sommige nieuwsonderwerpen wil je gewoon meer weten. Omdat ze je bijvoorbeeld persoonlijk raken, zoals je eigen stad, je favoriete club of je interessegebieden. Met Topics creëer je op basis van deze onderwerpen je eigen persoonlijke krant op je iPhone en iPad.

Lees meer

Cinemapp: de complete filmapp voor bankhangers en bioscoopgangers

cinemapp iphoneFilmliefhebbers opgelet! Ook al kijk je een film in de bioscoop of liever gezellig thuis op de bank, het volledige aanbod vind je samen met de laatste trailers en recensies in Cinemapp voor iPhone en iPad. Alle informatie die je nodig hebt, is te vinden zoals de synopsis en de IMDb-score.

Lees meer

De batterijduur van je iPhone verlengen met deze 25 tips

iphonex-opladenWie een iPhone heeft, wilt zich niet te veel zorgen maken over een batterij die snel leegloopt. Daarom zetten wij hier 25 tips op een rij, die de gebruikersduur van je iPhone-batterij zo veel mogelijk verlengen. Zo kan jij zo lang mogelijk, alles met je telefoon doen. Inclusief tips voor het nieuwe iOS 11.

Lees meer

FlashScore: Live op de hoogte blijven van meer dan 30 sporten

flashscore iphoneIedereen kent wel zo’n weekend waarbij je lekker onderuit op de bank ligt en met jouw smartphone of tablet in de hand check je Max Verstappen in de Formule 1, speelt jouw favoriete voetbalploeg een wedstrijd of moedig je Michael van Gerwen aan op een toernooi. Je leeft in het sportmoment en bent volledig op de hoogte. Maar er zijn ook dagen waarop er simpelweg teveel interessante sport is om te volgen, of je bent te druk om alles op televisie te volgen. Voor precies die momenten is de FlashScore.nl-app er.

Lees meer

iPhone met of zonder mobiel abonnement?

iphone7 nieuwWie altijd al iPhones heeft gehad, weet dat de kosten voor het toestel behoorlijk hoog kunnen zijn. Apple zet de telefoon niet voor niets als ‘premium’ in de markt. Een los toestel kost dan ook al snel meer dan 769 euro (voor een iPhone 7). Voor bepaalde wensen die je hebt, komt daar nog een bedrag bij. Een hoog bedrag dus, maar bespaar je als je een iPhone bij een abonnement afsluit?

Lees meer

iOS 12

Bekijk de nieuwste iOS-functies voor iPhone en iPad

Ontdek iOS 12

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord