Blog

Het gratis proefabonnement op Apple Music stopzetten

apple music proefabonnementWil je na je gratis proefabonnement op Apple Music de muziekdienst niet langer willen gebruiken? Dan is het noodzakelijk om het abonnement binnen de proefperiode op tijd te zeggen, minimaal 1 dag voor de einddatum van het proefabonnement. Het proefabonnement op Apple Music wordt namelijk automatisch verlengd met een betaald abonnement, en dat wil je op tijd voorkomen als je niet langer van Apple Music gebruik wilt maken.

Lees meer

Filters verbergen of uitschakelen in de Instagram-app voor iPhone

Instagram Filter iPhone

Eén van de redenen waarom Instagram de laatste jaren enorm populair is geworden, is het grote aanbod van filters. Stuk voor stuk kunnen ze al jouw foto's omtoveren tot ware like-kanons. Ongetwijfeld zitten er ook filters tussen die jou totaal niet aanspreken. Gelukkig kun je die eenvoudig uitzetten waarna ze verborgen blijven bij het plaatsen van een foto.

Lees meer

Je iPad inruilen voor een nieuw exemplaar bij Apple

ipad 2018 1Natuurlijk ben je een groot fan van je huidige iPad. Hoeveel mooier kan dat worden als je met behulp van je vertrouwde iPad voor een nieuwe kan gaan? Apple biedt namelijk de mogelijkheid om je oude iPad bij een Apple Store in te wisselen voor korting op een nieuw model.

Lees meer

Topics: Je eigen persoonlijke krant op de iPhone of iPad

topics ipadVan sommige nieuwsonderwerpen wil je gewoon meer weten. Omdat ze je bijvoorbeeld persoonlijk raken, zoals je eigen stad, je favoriete club of je interessegebieden. Met Topics creëer je op basis van deze onderwerpen je eigen persoonlijke krant op je iPhone en iPad.

Lees meer

Cinemapp: de complete filmapp voor bankhangers en bioscoopgangers

cinemapp iphoneFilmliefhebbers opgelet! Ook al kijk je een film in de bioscoop of liever gezellig thuis op de bank, het volledige aanbod vind je samen met de laatste trailers en recensies in Cinemapp voor iPhone en iPad. Alle informatie die je nodig hebt, is te vinden zoals de synopsis en de IMDb-score.

Lees meer

De batterijduur van je iPhone verlengen met deze 25 tips

iphonex-opladenWie een iPhone heeft, wilt zich niet te veel zorgen maken over een batterij die snel leegloopt. Daarom zetten wij hier 25 tips op een rij, die de gebruikersduur van je iPhone-batterij zo veel mogelijk verlengen. Zo kan jij zo lang mogelijk, alles met je telefoon doen. Inclusief tips voor het nieuwe iOS 11.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord