Tijdelijk gratis: XReminder, Budget Watch en MultiChrono voor iPhone

xreminderVandaag hebben we drie handige apps voor je uitgezocht die je misschien wel goed van pas kunnen komen maar vooral tijdelijk gratis te downloaden zijn! Zo kan je met XReminder je herinneringen en taken bijhouden, met MultiChrono meerdere stopwatches tegelijk gebruiken en met Budget Watch je uitgaven bijhouden.

XReminder

XReminder is een snelle en handige reminder-app voor je iPhone. In de app voeg je eenvoudig een nieuwe herinnering of taak toe door naar beneden te slepen. Je kunt dan ook meteen een kleur en de tijd kiezen. Vervolgens zie je in één overzicht elke taak of herinnering met daaronder de resterende tijd tot de deadline.

 
XReminder voor iPhone
Prijs: Tijdelijk gratis

Meer over deze appNu downloaden

MultiChrono

Met MultiChrono kan je meerdere stopwatches tegelijk laten lopen en ze vervolgens apart stopzetten op je iPhone. Vooral handig als je tijdens bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd van meerdere personen een tijd moet bijhouden. Dat is dan ook de reden dat je elke stopwatch een eigen naam kan geven.

Je kunt maximaal negen verschillende stopwatches toevoegen.

 
MultiChrono voor iPhone
Prijs: Tijdelijk gratis

Meer over deze appNu downloaden

Budget Watch

Met Budget Watch voor iPhone kan je gemakkelijk je budget en uitgaven bijhouden. Je begint door voor verschillende categorieën (zoals boodschappen en benzine) een maandelijks of wekelijks budget in te stellen. Wanneer je vervolgens iets uitgeeft en dit doorgeeft in de app, zie je aan de hand van voortgangsbalken hoeveel je van je budget al uitgegeven hebt.

Uiteraard is het toevoegen van je eigen categorieën ook mogelijk.

 
Budget Watch voor iPhone
Prijs: Tijdelijk gratis

Meer over deze appNu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord