Kies de beste stoel in het vliegtuig met Jets voor iPhone

jetsBij de meeste luchtvaartmaatschappijen kan je tegenwoordig al online zelf je zitplaats kiezen voordat je op de luchthaven je bagage inlevert. Jets voor iPhone helpt je om de beste stoel aan boord te selecteren. Elk vliegtuig heeft namelijk nou eenmaal prettige (stoelen met meer beenruimte) en minder prettige stoelen (denk aan een stoel dichtbij de toiletten).

Je kunt in Jets zoeken op vluchtnummer, de app vindt dan automatisch met welk type vliegtuig de vlucht wordt uitgevoerd. Maar je kan ook zoeken op luchtvaartmaatschappij of type vliegtuig. Wanneer je het juiste vliegtuig gevonden hebt, krijg je een plattegrond van het vliegtuig te zien met daarop alle stoelen. Vervolgens kan je aan de kleur van een stoel zien of deze gunstig is of niet. Een rode of gele stoel betekent meestal niet veel goeds, een groene stoel daarentegen wel. Door op een stoel te tikken zie je voor- en nadelen van elke stoel.

Het laatste dat je dan nog hoeft te doen is hopen dat één van de groene stoelen nog beschikbaar is. Let er wel op dat veel luchtvaartmaatschappijen tegenwoordig ook geld vragen voor voordelige stoelen zoals met extra beenruimte.

Jets voor iPhone
Prijs: Gratis

Meer over deze appNu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord