Razendsnel tekst van je iPhone of iPad naar je computer sturen met Evercopy

evercopyHoe stuur jij een stuk tekst of een link snel van je iPhone of iPad naar je Mac of pc? Dat kan bijvoorbeeld door middel van een e-mail maar dat is omslachtig en tijdrovend, want het kan allemaal veel, veel sneller met de nieuwe app Evercopy. Binnen enkele seconden staat het stukje tekst van je iOS-device op je computer, of andersom.

Evercopy werkt met de Dropbox Datastore service waardoor een Dropbox-accout vereist is om Evercopy te kunnen gebruiken. Nadat je toestemming hebt gegeven, kan je op je iPhone of iPad een stuk tekst schrijven waarna het binnen een seconde (als je een juiste internetverbinding hebt) verschijnt op je computer via de website van Evercopy of via de Chrome-extensie. En andersom, van computer naar iPhone/iPad, werkt natuurlijk net zo goed.

Ook handig in Evercopy is de knop waarmee je in één stap direct de tekst die je hebt gekopieerd naar je computer stuurt. Handig voor bijvoorbeeld een URL.

Standaard kan je tot 20 stukken tekst opslaan op Evercopy. Je kunt binnen de app upgraden naar de pro-versie als je een hoger aantal wenst.

Evercopy voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

Meer over deze appNu downloaden

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord