Volg jouw bus, tram of metro op de kaart in OV Delay

ov delay voor iPhoneReizen met het openbaar vervoer in Nederland kan allerlei ergenissen met zich meebrengen. Zo vertrekken treinen met regelmaat te laat of vertrekken trams of bussen juist te vroeg (wat het alleen nog maar erger maakt). De app OV Delay wil orde brengen in de chaos en met de laatste update kan je zelfs jouw bus, tram of metro op de kaart volgen.

De app werkt helemaal met jouw huidige locatie. Wanneer je de app opent zoekt OV Delay de dichtsbijzijnde haltes op en geeft de eerstvolgende vertrekkende bussen, trams of treinen aan. Je ziet dan ook meteen hoeveel vertraging een OV-lijn heeft opgelopen. Tik je op één van de OV-lijnen, dan geeft de app (als de vervoersmaatschappij dit toelaat) aan waar jouw bus, tram of metro zich op dat moment bevindt. Dat geeft je eindelijk die zekerheid dat je bus nog niet vertrokken is.

Naast de huidige locatie van de tram, bus of metro geeft de kaart ook jouw looproute naar de halte van vetrek aan. Daarbij geeft de app ook aan hoe lang het lopen is naar de halte en door deze informatie te combineren met de huidige vertrektijden, geeft de app je een advies. Zo kan de app je vertellen dat je lekker rustig aan kan doen, dat je moet gaan rennen of dat je toch echt die ene tram niet meer gaat halen en de volgende moet pakken.

OV Delay is gratis maar je kan eventueel upgraden naar de Premium-versie. Je ziet dan meer vertrektijden, alle volgende haltes (dus niet alleen de dichtsbijzijnde) en je kan je OV-chipkaart toevoegen waarna de app je saldo kan laten zien en de laatste transacties.

OV Delay voor iPhone
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord