WhatsApp krijgt eindelijk langverwachte iOS 7-update

whatsapp ios7We hebben er lang, misschien wel veel te lang op moeten wachten maar sinds vannacht is het dan echt zover: de iOS 7-update voor WhatsApp Messenger voor iPhone is eindelijk beschikbaar. De app krijgt daarmee uiteraard het vernieuwde design, waar eerder al screenshots van uitlekte (zie onderaan artikel), maar ook een paar enkele nieuwe functies.

Zo kan je met de nieuwe update gebruikmaken van de nieuwe geluiden van iOS 7 en kan je afbeeldingen nu voor het versturen nog bijsnijden. Afbeeldingen worden overigens zelf in een gesprek groter weergegeven dan voorheen waardoor je meteen meer ziet van een foto of afbeelding, zonder hem eerst te moeten openen. Verder zijn de instellingen voor geblokkeerde contacten verbeterd en voorziet de update de app van een betere locatiedeling.

Opvallend genoeg zijn op de app-pagina van WhatsApp Messenger in de App Store geen screenshots te vinden van het vernieuwde design. Ook het vernieuwde app-icoon ontbreekt. Als je het vernieuwde design nog niet eerder hebt gezien, kan je hieronder enkele screenshots bekijken:

WhatsApp Messenger voor iPhone
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord