Flitsmeister voor iPhone compleet vernieuwd met iOS 7-design en uitgebreide functies

flitsmeister voor iPhoneBoetes voor een snelheidsovertreding zijn verleden tijd met Flitsmeister voor iPhone! Deze app waarschuwt je onderweg voor alle flitsers die je in de buurt van jouw huidige locatie kan tegenkomen (met mobiele flitsers inbegrepen). Flistmeister heeft deze week een grondige update gekregen waarmee de app compleet vernieuwd is.

Het eerste dat opvalt in de nieuwste versie van Flitsmeister is het vernieuwde (iOS 7) design van de app. Alles wordt nu strakker en duidelijker weergegeven. Het dashboard-scherm is vernieuwd en toont vanaf nu alleen nog maar de flitsers die je vóór je op je huidige weg kan verwachten. Een melding van flitser op bijvoorbeeld de tegengestelde richting van de snelweg zul je dus niet langer ontvangen. Die zijn immers helemaal niet van jou op toepassing (behalve op de terugweg dan).

Verdere nieuwe functies zijn de weergave van je gemiddelde snelheid tijdens een trajectcontrole en de real-time afstand van jouw huidige locatie tot aan de flitser of file. Daarnaast heeft de app een nieuw icoon gekregen en schakelt de app automatisch naar nachtmodus.

Flitsmeister voor iPhone
Prijs: Gratis

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord