Oneindig ver vliegen in Mega Jump 2 voor iPhone en iPad

Mega Jump 2 voor iPhone en iPadMega Jump is een spel dat al een lange tijd te vinden is in de App Store en al die tijd gratis te downloaden is geweest. In het spel spring je met je favoriete monster de hoogte in door te springen op platformen en munten en powerups te pakken. Maar naast Mega Jump is nu ook zijn opvolger in de App Store te vinden: Mega Jump 2.

In Mega Jump 2 spring je nog steeds met Redford en andere monsters omhoog, alleen nu kan je oneindig ver vliegen. Onderweg kan je nog steeds munten en powerups pakken en kwaadaardige monsters ontwijken om zo te voorkomen dat niet naar beneden dondert. De nieuwigheid in Mega Jump 2 is de Mega Fever Mode. Deze modus wordt geactiveerd als je lang genoeg in de lucht blijft. In de Mega Fever Mode word Redford niet alleen een stuk groter, maar ook de munten zelf worden een stuk groter waardoor het flink verdienen is. Met het verdiende geld kan je boosters kopen of powerups upgraden.

Naast de nieuwe Mega Mode vind je in Mega Jump 2 ook honderden nieuwe, uitdagende missies waar munten mee te verdienen zijn.

Mega Jump 2 voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord