SoundFocus voor iPhone: muziekspeler met gehoortest

soundfocus voor iPhoneMuziek op je iPhone is natuurlijk onmisbaar en je kunt daarvoor de standaard Muziek-app gebruiken of bijvoorbeeld de officiële Spotify-app. Maar in de App Store is natuurlijk nog veel meer moois te vinden. Een muziek-app met een bijzonder karakter is SoundFocus voor iPhone. Deze app start namelijk eerst een gehoortest en past daar de muziek op aan.

Tijdens de gehoortest is het de bedoeling om voor drie verschillende toonhoogtes het volume langzaam op te laten lopen. Wanneer je de piepjes begint te horen, kan je door naar de volgende. Vervolgens analyseert de app jouw gehoor en past hier de toonhoogtes van de gedraaide muziek op aan. Zo verbetert de kwaliteit van de muziek voor jou persoonlijk. Daarnaast kan je ook handmatig de equalizer gebruiken om het geheel compleet te maken.

Maar naast deze unieke functie van een gehoortest is de app vooral ook erg stijlvol om te zien. Bovendien kan je de app gebruiken voor zowel muziek uit je iTunes-bibliotheek als met je Spotify Premium-abonnement. Daarmee is SoundFocus ook een ideale vervanger voor de officiële Spotify-app als je op zoek bent naar een wat gelikter design aangezien de Spotify-app nogal gedateerd over kan komen. Houd er dan wel rekening mee dat niet alle functies die je in de offciële Spotify-app kan vinden kan gebruiken in SoundFocus.

SoundFocus voor iPhone
Prijs: Gratis

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord