Tijdelijk gratis: 7 Minute Workout Pro voor iPhone en iPad

7 minute workout pro voor iPhone en iPadGeen tijd om regelmatig de sportschool te bezoeken? Geen zorgen! Je kunt deze bezoeken namelijk prima vervangen door een '7 minute workout'! Geen wonder dus dat deze manier van trainen de laatste tijd razendpopulair is geworden. Ontwikkelaars spelen daar handig op in zoals de ontwikkelaar van '7 Minute Workout Pro' voor iPhone en iPad. En de app is nu tijdelijk gratis te downloaden!

Met de app kan je eenvoudig een 7 minute workout uitvoeren. De app vertelt je precies welke oefening je op welk moment moet doen en hoe lang je deze moet uitvoeren. Het enige dat je nodig hebt is je eigen lichaamsgewicht, een stoel en een muur. Je kunt alle oefeningen dus gewoon thuis uitvoeren maar ook op een hotelkamer of zelfs op je werk! Een 7 minute workout is dus voor elk moment op de dag geschikt!

Zoals de naam doet vermoeden duurt elke training slechts 7 minuten. Elke oefening voer je 30 seconden uit met een pauze van 10 seconden. Alleen op die manier voer je een 7 minute workout effectief uit.

7 Minute Workout Pro voor iPhone en iPad
Tijdelijk gratisJe bespaart € 1.79

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord