Pacemaker voor iPad: de enige DJ-app met Spotify

pacemaker voor iPadDJ-apps voor de iPad waren natuurlijk al populair bij een groot publiek. Iedereen kon opeens zijn eigen mix draaien zonder dat er dure apparatuur aangeschaft moest worden en bovendien kan je de iPad overal gebruiken. Pacemaker is een DJ-app met een bijzondere eigenschap: het geeft je toegang tot Spotify.

Zodra je Pacemaker opent lijkt het alsof hij op het gebied van functionaliteit niet veel verschilt van andere DJ-apps. Pas wanneer je één van de twee nummers wilt toevoegen aan je DJ-set zie je het verschil: Pacemaker biedt je toegang tot de enorme database van Spotify. Dat geeft je oneindig veel mogelijkheden om je favoriete nummers te mixen. Maar naast de integratie met Spotify is de app vooral ook heel prettig in gebruik. De app is lekker simpel ingericht en biedt alle functies die je nodig hebt om als 'amateur' aan de slag te gaan. De eenvoudige interface maakt het je niet moeilijk om de tempo's van beide nummers aan te passen of een effect toe te voegen.

Pacemaker voor iPadPacemaker is alleen beschikbaar op de iPad en is helemaal gratis te downloaden. Voor sommige functies of effecten dien je een in-app aankoop te doen maar zonder deze aankopen kan je met deze app ook uitstekend aan de slag. Om toegang te krijgen tot Spotify, heb je een Spotify Premium account nodig. Het is, vanwege rechten, helaas niet mogelijk om gemixte Spotify-nummers op te nemen met Pacemaker.

Pacemaker voor iPad
Prijs: Gratis

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord