Pathé vernieuwt Pathé-app voor iPhone (nu ook voor iPad)

pathe app voor iPhone en iPadPathé, de bekendste bioscoopketen van ons land, heeft de Pathé-app voor iPhone flink onder handen genomen. De app heet voortaan 'Pathé App' en is geschikt gemaakt voor iPad. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de veranderingen binnen de app.

De nieuwe Pathé App heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Waar de app voorheen veel gebruikmaakte van donkere kleuren, hebben deze in de nieuwe versie plaatsgemaakt voor de kleuren wit en natuurlijk Pathé-geel. Het beginscherm van de app geeft alle onderdelen als blokken weer. De belangrijkste daarvan is natuurlijk 'Tijden en Tickets' waar je kan opzoeken waar en hoe laat jouw film draait. Vervolgens kan je direct een ticket bestellen. Maar daarnaast kan je in de app ook eerst bekijken welke films er draaien, welke er verwacht worden en kan je trailers bekijken.

Inloggen kan in de app via Facebook of Mijn Pathé. Je kunt dan terecht bij je favorieten en kan je jouw bioscoop selecteren. Je vindt dan sneller alle relevante film- en bioscoopinformatie.

Pathé App voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord