Stijlvolle en snelle agenda-app Peek Calendar voor iPhone nu tijdelijk gratis

peek calendarAls we een agenda-app moeten noemen met een prachtige minimalistisch en intuïtief design dan is het Peek Calendar wel. Met deze iPhone-app heb je je agenda bij de hand zonder alle onnodige informatie over een agenda-item. Peek Calender draait om slechts om de essentiële informatie die je nodig hebt. De app was tijdelijk gratis te downloaden. De actie is inmiddels afgelopen.

En hoe minimalistisch en intuïtief de app kan werken, merk je meteen als je de app opent. De eerst volgende vijf dagen worden groot weergegeven op het volledige scherm. Door je gehele jaar- en maandagenda bladeren kan door naar boven en beneden te scrollen. Het enige dat je in Peek Calendar bij een dag ziet staan is een balk. Hoe langer deze balk, hoe meer activiteiten er voor die dag gepland staan. Zodra je tikt op de gewenste dag, verschijnen de activiteiten van die dag, met daarvoor alleen de aanvangstijd. Sleep de activiteit naar rechts en je ziet hoe lang de activiteit gaat duren en waar die plaatsvindt.

Een agenda-item toevoegen in Peek Calendar is zo gepiept. Houd je vinger simpelweg wat langer ingedrukt op de gewenste datum en een nieuwe activiteit wordt aangemaakt. Je kunt de aanvangstijd wijzigen door twee balken te slepen. Eén voor de uren en één voor de minuten. Geef vervolgens aan hoe lang de activiteit gaat duren en eventueel de locatie. Daarnaast kan je ook een waarschuwing instellen of de activiteiten laten herhalen.

 
Peek Calendar voor iPhone
Tijdelijk gratisJe bespaart € 2.69

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord