Flappy Golf: golfspelletje voor iPhone en iPad in Flappy Bird-stijl

flappygolf voor iPhoneHet is misschien niet zo verslavend en lastig als het originele Flappy Bird maar het is zeker het proberen waard. We hebben het over het nieuwe spelletje Flappy Golf. Dit spel is gebaseerd op Super Stickman 2 alleen heeft de ontwikkelaar deze game in een nieuw jasje gestoken, en wel het jasje van Flappy Bird.

In Flappy Golf breng je de golfbal door middel van het vleugelmeganisme van Flappy Bird in beweging. Doel is natuurlijk om het balletje in het putje te krijgen en het balletje door verschillende parcours te leiden. Het balletje kan zowel vooruit als achteruit bewegen wat het spel meteen veel makkelijker maakt dan Flappy Bird. Hoe dan ook blijft het in ieder level een uitdaging om in zo min mogelijk 'vleugelslagen' het golfballetje in het putje te krijgen.

In het spel spaar je sterren voor elk level dat je succesvol voltooid. Met deze sterren kan je nieuwe werelden met nieuwe parcours vrijspelen. Anders dan Super Stickman 2 is Flappy Golf gratis te downloaden voor zowel iPhone als iPad.

Flappy Golf voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord