Spotify voor iOS krijgt compleet vernieuwd ontwerp (Update)

spotifyHet is vast en zeker een grote ergenis van veel gebruikers van Spotify op de iPhone: het gedateerde en onoverzichtelijke ontwerp van de officiële Spotify-app. Daar komt vanaf deze week eindelijk verandering in. Vanaf vandaag wordt namelijk het nieuwe ontwerp van Spotify uitgerold, dat meldt Nu.nl.

Het nieuwe ontwerp brengt meer eenheid in de verschillende apps van Spotify. Naast de iPhone- en iPad-app krijgen namelijk ook de desktop-apps en de webversie het vernieuwde design dat vooral gebruik maakt van donkere, zwarte kleuren en grote lettertypes. Bekijk hieronder een impressie van het nieuwe ontwerp op de verschillende platforms.

spotify nieuw design

Naast het nieuwe ontwerp is de functionaliteit van de app ook enigzins aangepast. In de nieuwe sectie 'Jouw Muziek' kan je nummers en albums toevoegen waarmee het dus niet langer nodig is om muzieknummers in aparte afspeellijsten te plaatsen. Daarnaast toont Spotify op de startpagina meer relevante, voorgeprogrammeerde afspeellijsten die zijn afgestemd op de huidige dag en het huidige tijdstip.

Update: De update voor de Spotify-app is inmiddels beschikbaar in de App Store.

Spotify voor iPhone en iPad
Prijs: Gratis

Nu downloadenMeer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord